در اینجا درباره سید امیر جلال الدّین خضرشاه که برای تأمین مخارج مسجد و خانقاه آن، زمین، باغ، مزرعه، قنات، دکّان و دیگر املاک خود را وقف میکند، میخوانیم.
یکی از معروفترین زنان خیّر دوره صفویان زینب بیگم است. وی بخشی از داراییهای خود را بوقف مدرسه سازی، ساخت مسجد و کمک به ایتام نمود. درباره این زن بیشتر بدانید.
در دوره قاجار زنان بخش عمدهای از واقفین بودند، زنان از اموال شخصی یا ارث خود یا همسران وقف میکردند. اما آشنا شوید با دو با بانوی واقف زنجانی در زمان قاجار.
شاه نعمت الله ولی از بزرگان صوفیه، برخلاف سایر صوفیان که نسبت به دنیا و جامعه خویش بی تفاوت بودند، در انجام امور خیریه بسیار کوشا بوده است. اما چگونه؟!
در این مقاله 15 نفر از کارآفرینان متعهد و نیکوکار جهان که از دارایی شخصی خود برای کمک به دیگران هزینه میکنند، معرفی شدهاند. با قهرمانان جهانی آشنا شوید.
در این مقاله با حاج حسین آقا ملک، یکی از واقفان بزرگ تاریخ معاصر ایران آشنا میشوید. او بیش از دو میلیارد تومان از اموال و داراییهای خود را وقف نموده است.
مرکز کسبوکار اجتماعی یونس، مرکز شتاب دهنده جهانی است که توسط استاد محمد یونس، مبتکر طرح کسب وکارهای اجتماعی تاسیس شده است. درباره این مرکز بیشتر بدانید.
با زهرا نژاد بهرام؛ عضو شورای شهر تهران گفتوگو کردهایم تا عواملی که بر حضور پررنگتر زنان در امور خیریه و مشارکتهای اجتماعی موثر هستندرا بررسی کنیم.