داستانهای فارسی همواره بر اخلاق اجتماعی مؤثر بوده و بر انجام کار خیر و نیکوکاری تاکید داشتهاند. با واژه خیر و نیکوکاری در زبان فارسی بیشتر آشنا شوید.
حمایت و تأکید اسلام همیشه بر سنت حسنه وقف در طول دوران اسلامی بوده است.این مقاله به معرفی پنجههای فلزی وقفی که یکی از نمادهای مهم عزاداری بوده، میپردازد.
در اینجا درباره سید امیر جلال الدّین خضرشاه که برای تأمین مخارج مسجد و خانقاه آن، زمین، باغ، مزرعه، قنات، دکّان و دیگر املاک خود را وقف میکند، میخوانیم.
وقف با تمام دیرینگیاش به منزله نماد فرهنگی، پیامدهای زیادی را در فرایند خود نهفته دارد. در این مقاله به شرح وقفنامه محمدتقی خان (منتصر السلطان) پرداختهایم.
در این مقاله به معرفی بانی، سابقه تاریخی مدرسه علمیه صاحب الامر، موقوفات، اساتید و دانشآموختگان این حوزه علمیه در آشتیان پرداخته شده است، باهم بخوانیم.
در این پژوهش به بررسی تاریخی و معماری حمام عام المنفعه نیلوفر اسدآباد پرداخته تا پژوهشگران را در احیا ارزش آثار وقفی در جوامع یاری رساند. باهم میخوانیم.
در این مقاله مرقد مطهر حضرت امامزاده جعفر(ع) یکی از فرزندان امام موسی کاظم(ع) معرفی و سپس موقوفات و وقفنامه این امامزاده، مورد بررسی و مطالعه قرارمیگیرد.
اهدای کنیز برای ارائه خدمات پرستاری در دارالشفاء امام رضا(ع) توسط متولی باشی آستان قدس در عصر قاجار یکی از مصادیق وقف بوده. درباره این وقف بیشتر بخوانیم.
یکی از معروفترین زنان خیّر دوره صفویان زینب بیگم است. وی بخشی از داراییهای خود را بوقف مدرسه سازی، ساخت مسجد و کمک به ایتام نمود. درباره این زن بیشتر بدانید.